BREZŽIČNA CENTRALNA ENOTA ALARMA DAHUA DHI-ARC5408B-CW BREZŽIČNA CENTRALNA ENOTA ALARMA DAHUA DHI-ARC5408B-CW BREZŽIČNA CENTRALNA ENOTA ALARMA DAHUA DHI-ARC5408B-CW

BREZŽIČNA CENTRALNA ENOTA ALARMA DAHUA DHI-ARC5408B-CW

Zaloga: Da
Spletna cena 333,00 € Popust 47.45% Vaša cena 175,00 €
Količina:
Garancija:   

Opis izdelka

ALARMNA CENTRALNA ENOTA
DAHUA DHI-ARC5408B-CW

DIMENZIJE
270mm

40mm

205mm

SPECIFIKACIJE

DELOVANJE OB IZPADU ELEKTRIKE

Centralna enota ima rezervni varnostni sistem, kjer ob izpadu elektrike takoj preklopi na baterijsko napajanje, pri čemer imate varnost zagotovljeno.

BREZŽIČNE NAPRAVE

Na centralno enoto lahko priklopite številne brezžične naprave, poleg žičnih. Priklopite lahko do 32 brezžičnih senzorjev, do 4 brezžične sirene, 8 brezžičnih tipkovnic in komunicirate z enoto s 16 daljinskimi upravljalniki.

DODATNE NAPRAVE

Na alarm lahko povežete z različnimi žičnimi in brezžičnimi napravami kot so tipkovnice, PIR senzorji, sirene, ter kamere in dodatne module za razširitve.

CONE ALARMA

Alarmna centrala ima možnost nastavljanja 8 različnih con, vklapljanja in izklapljanja po lastni želji. To pomeni, da določite v katerih prostorih se lahko gibljete in kdaj. Naprimer v vašem domu ponoči, se lahko gibljete samo v zgornjih prostorih. Lahko nastavite tudi zamik, če hočete nek prostor prečkati se za ta kratek čas alarm ugasne. V primeru, da senzor zazna gibanje v varovanih prostorih, ta sproži alarm.

OBVESTILA NA TELEFON

Ko senzorji alarma zaznajo aktivnost oz. če se sproži tamper stikalo, centralna enota alarma poleg vklopa sirene pošlje še SMS sporočilo na mobilni telefon. Uporabnik je na ta način takoj obveščen o dogodku na katerega lahko v najkrajšem možnem času ukrepa.

MOBILNA APLIKACIJA


Vsa obvestila lahko dobite tudi na vaš mobilni telefon. Aplikacija za pametne mobilne naprave je na voljo za sisteme iOS in Android. Z njo lahko tudi upravljate vse funkcije kot na namiznem računalniku.

Prenesi aplikacijo za iPhone in iPad.

Prenesi aplikacijo za Android naprave.

OBVEŠČANJE

Vsa obvestila, zaznavanja in napak enota prikazuje na spletnem vmesniku. Ta obvestila vam pošlje na telefon tudi preko SMS-a in aplikacije.

ENOSTAVNA NAMESTITEV

Ko opravite vse nastavitve (vrat, kamer, omrežja...) si lahko na aplikacijo s preprostim skeniranjem QR kode prenesete vse nastavitve na aplikacijo vašega telefona.

VIDEONADZOR

Na centralno enoto alarma lahko priključite do 4 kamere. Preko vmesnika lahko nato gledate stanje v živo ali pa že shranjene posnetke. Kamere lahko nastavite tako, da začnejo snemati samo ob aktivaciji alarma.

PREGLED POSNETKOV

Vsi posnetki se shranijo na disku katere si lahko podrobno ogledate s predvajalnikom.

Temperatura

-10oC

Temperatura

55oC

PORABA ENERGIJE

5,5W

PORABA BREZ DISKA